ТОКУ-ЩО! Борисов официално подкрепи избраника си Кирил Добрев!

България Водещи Новини

Премиерът Бойко Борисов току-що индиректно подкрепи кандидатурата на своя избраник – Кирил Добрев, за лидер на БСП

Това се случи преди минути от Кърджали, където Борисов е на поредната си обиколка с джипката. Там той заяви, дословно следното: „Вижте какво се случва в БСП, обвиняват се във фалшификация, а искат да правят избори!“

Фактите обаче са, че до момента единственият, който говори за фалшификации, и то откакто се е събудил, и то предимно в проправителствения сайт ПИК, е Кирил Добрев. Още не изчакал да види нито избирателна активност, нито как в детайли текат изборите за лидер на БСП, първата работа на Добрев бе да съобщи, че е имало манипулации на избора.

Реално с горното си изказване, не много умния Борисов почти официално призна Кирил Добрев за своя кандидатура.

Публична тайна и обект на десетки публикации са топлите връзки на Добрев с Борисов, както и на всичките останали „опозиционери“ в БСП с премиера.

Публична тайна е също така, че за Борисов е от изключителна важност именно Кирил Добрев да спечели изборите за председател на БСП, защото това ще му осигури негов човек начело на най-голямата опозиционна партия към момента в страната.

Както медията ни съобщи по-рано, пък в социалната мрежа Фейсбук, текат стотици коментари подиграващи Кирил Добрев за неадекватното му поведение.

loading...