Ирония, случайност или закономерност? Любимата тема на любимите писатели на Борисов – вулвата.

България Водещи Новини

Мнозина може би не знаят, което за гласоподавателите на ГЕРБ вероятно е нормално, тъй като те не са известни със своя интерес към литературата, но случайно или не любимата тема на двамата „писатели“, които се изживяват за най-върли привърженици на ГЕРБ е не друго, а вулвата

Кои са двамата писатели, които ежечасово прославят Премиера – Слънце в проправителствените медии? Това са Христо Стоянов и Калина Паскалева.

Христо Стоянов е известен единствено с книгата си „Тайният живот на една помакиня“. Стоянов пише тази книга преди 1989 година и възоснова на този факт и до ден днешен се изживява за дисидент. Какво обаче е дисидентското в тази книга? Нищо освен може би факта, че във въпросното издание иде реч основно за вулвата и клитора на една помакиня.

Точка по темата за десиденството, точка по темата за литературния успех на Христо Стоянов, точка по темата, защо той е пръв защитник на ГЕРБ. Както казва премиерът – „И в тази книга, както и в живота иде реч за една ПКП.“

Коя е другата „писателка“ и „журналистка“, която в последните месеци редовно се изявява в проправителствените медии, като напада протестиращите и обяснява величието на Борисов? Това е Калина Паскалева.

Същата е автор на забележителната книга с умопомрачителното заглавие – „Дневниците на една курва“. Според мнозина близки на Паскалева въпросната книга е автобиографична. Но по-важното в случая е, за какво иде реч в това произведение – отново за една вулва. Или както би потвърдил премиерът, изкуството копира живота и накъдето погледнеш все едно и също виждаш – ПКП.

Толкова за любимите писатели на ГЕРБ. Толкова за вулвите. Да живеят ПКП!

loading...