И „демократът“ Любен Дилов – Син се продаде на Борисов!

България

След куп „модерни“ съвременни интелигенти като Кошлуков, Тома Биков и Милена Фучеджиева сега и Любен Дилов – Син падна в капана на чекмеджето на Борисов

Всъщност последното не е съвсем вярно, защото Дилов отдавна бе „напазаруван“ от Бойко Борисов. Полуофициално това се случи още на местните избори, когато партията на Любен Дилов Гергьовден сключи споразумение за коалиционна дейност с ГЕРБ. Официално обаче близката връзка между ГЕРБ и Георьовден не намираше място в официалните медии просто, защото Георгьовден е прекалено малка и е извънпарламентарна партия.

За сметка на това обаче дружбата между Бойко Борисов и Любен Дилов-Син е публична тайна в София, както и е публична тайна, че цели семейства от бившето висше ръководство на БСП също от години работят и ПР-стват за ГЕРБ и настоящия премиер.

За мнозина отдавна е известно, че Любен Дилов – Син е един от скритите ПР-и на ГЕРБ и персонално на Борисов. Този факт обаче стана абсолютно прозрачен днес, когато Дилов пусна на Фейсбук страницата си полузакана към адв. Хаджигенов, прикрита уж зад въпроса: „Какво ли би се случило на Хаджигенов, ако обстрелваше с пражка американски или френски полицай?“

За по-наблюдателните обаче поведението на Дилов – Син е прозрачно от доста време като всеки интелектуалец и този обича преди всичко парата и личния си комфорт, като за целта лесно е готов да жертва верую и демократичен порив.

Сред политическите кръгове се коментира от поне година, че Дилов и съпругата на висш партиен функционер на БСП, са главни ПР-и на партия ГЕРБ. Срещу услугите си освен благоволението на премиера – слънце, те получавали и доста сериозни месечни пари в кеш.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ РАЗКРИТИЯ!

loading...