ДРАГОМИР СТОЙНЕВ „НАРИТА“ СВОЕ ПРОТЕЖЕ ОТ БСП, ШЕФОВЕТЕ МУ В СЯНКА МУ СВИХА СЪРМИТЕ!

България Водещи Новини

Депутатът и видна политическа фигура от БСП Драгомир Стойнев е в дъното на изхвърлянето от редиците на парламентарната група на червените на депутата – параолимпиец Михаил Христов, научи медията ни от свои перфектни източници.

Нека припомним, че по-рано някои медии съобщиха, че Михаил Христов е станал поредният депутат напуснал ПГ на БСП. Като официална причина те сочат, че Христов едва ли не е последвал примера на отцепниците Янков и Жаблянов. Това обаче далеч не е така, разкриват лица навътре в политическата кухня. Според тях, на запознатите отдавна им било перфектно ясно, че горното не само не кореспондира с истината, но и че казусът с Михаил Христов е абсолютно различен.

„Не съм виждал въпросното лице Михаил Христов от близо година в парламента“, разказва депутат от управляващата коалиция.

Според него, Христов имал сериозни лични проблеми и причините за отсъствието му от НС се криели, както в спецификата на характера му, така и в хората, които го управлявали задкулисно.

Според други наши източници пък, Михаил Христов бил попадал в редиците на ПГ на БСП съвсем случайно и то единствено благодарение на протекциите на своя гуру Драгомир Стойнев. Публична тайна е фактът, че Стойнев от години минава за най-верния човек на Делян Пеевски в червените редици. Именно по негова заръка, Стойнев от години се опитвал да внедрява в червените редици възможно най-голям брой свои хора, като умишлено избирал лица с изявени лични проблеми, за да може след това да ги контролира и управлява.

От своя страна допълнително наше проучване разкри, че както минава за “случаен”, така всъщност Михаил Христов, въобще не е такъв. Любопитно е, че самият Христов освен параолимпиец и инвалид, е и човек с доста избухлив нрав. Свидетели разказват, че той многократно бил засичан в скандални обстановки, а харектърът му бил на крайно истеричен човек.

По думите на други наши източници в последно време Христов все по-често злоупотребявал с наркотици и алкохол, като през последната година състоянието му съвсем се изострило, заради раздялата му с дългогодишната му приятелка Ангелина Ангелова. Последната е дългогодишната лична ПР-ка на обвинените за пране на пари и неплащане на данъци в особено големи размери Ветко и Маринела Арабаджиеви.

Ангелова от своя страна също има доста скандално CV, като преди няколко години същата стана за смях в медиите с някои от своите маркетинговите изцепки и глупави изказвания.

Агентите на медията ни твърдят още, че Михаил Христов дори бил пребил преди около година Ангелина Ангелова, като за това съответно му било повдигнато обвинение, но по-късно преписката по случая мистериозно изчезнала благодарение на височайшите контакти на Драгомир Стойнев в МВР и прокуратурата. С помоща на своите задкулисни шефове Стойнев успял да прикрие протежето си Христов, но в последните месеци дори хитрият Драгомир бил вдигнал ръце от младото си отроче, което преди това той сам бил внедрил в средите на червената парламентарна група.

Информаторите ни разказват още, че през последния месец напрежението между двамата доскорошни “партньори” дотолкова нараснало, а натискът от неофициалните шефове на Стойнев станал дотолкова непоносим за червения депута, той твърдо решил да се отърве от протежето си Христов. За целта само преди дни Стойнев еднолично преминал в атака с единствена задача, да разкара параолимиеца не само от ПГ на червените, но и от целия парламент. За да не се изложи обаче пред ръководството и актива на БСП, Драгомир Стойнев решил да прехвърли вината за провала и напускането на Христов на удобната конюнктурата в лицето на отцепниците Янков и Жаблянов. Според свидетели и в момента Стойнев треперил от ужас, да не би някой да вземе да разкрие топлата му връзка с прокуратурата и съда, и да направи паралел между нея и мистериозното изчезване на преписката по криминалното разследване срещу неговото протеже.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ПО СЛУЧАЯ!

loading...